vi kombinere vores erfaring med vores tekniske håndværk

3D PRINTING
SERVICE

Kom let i mål med dine tanker og projekter
3D Print som giver mening

Hos Maker Factory benytter vi de bedst anvendelige 3d print teknologier, for at opnå det bedste slutresultat til voers kundernes produkter og projekter. Vi har stor erfaring med fremstilling af 3D printede dele til forskelling formål såsom prototyper, fixture til produktioner, dele til slutprodukter, modeller til salgsfremvisning af arkitektur, Smykker og miniature figurer. Se forskellinge eksempler af arbejde udført af Maker Factory under vores portfolio.

Fused Deposition Modeling 3D Printing

FDM producerer dele af plast. Denne 3D-printteknologi er nyttig til funktionel prototyping, især til visuelle og geometriske vurderinger. Specifikke brugssager er jigs og inventar og dele til kunst, arkitektur og modelfremstilling.

Digital Light Processing

DLP 3D-printere kan opnå den glatteste overfladefinish af alle 3D-printprocesser. DLP-printere producerer dele så fine som 0,02 mm uden linjer og kan understøtte en række forskellige overfladefinisher med mere komplekse geometrier.

VORES SENESTE VÆRK
Nye fantastiske projekter til vores fantastiske kunder
Din plastic snedker
Brugte Maker Factory til en opfindelse, som munder ud i en patent ansøgning. Jeg har kun gode ting at sige om Henrik og hvad han kan trylle frem. Produktet blev akkurat som udtænkt og forklaret; dialog med videreudvikling og tekniske forbedringer; 3D modeller og tegninger af høj kvalitet, og til en fornuftig pris.
Det her er din plastic snedker hvis du er i tvivl!
M THINNE
Blue Water
Maker Factory Kunde - Viking Life-Saving Equipment
Maker Factory Kunde - Cloudpro
Maker Factory Kunde - Atlon
Maker Factory Kunde - Berima
Maker Factory Kunde - Cafeu
Maker Factory Kunde - Blaaholm
Vi vil meget gerne høre mere om dit projektStart dit Projekt