Maker Factory Logo_Red_369x98
Maker Factory Logo_Red_369x98

Handelsbetingelser

"
"

 

Handelsbetingelser for Maker Factory

Personlige oplysninger
Vi værner om dit privatliv. Alle personlige oplysninger såsom navn, adresse og kontaktinformationer bruges udelukkende til at behandle din ordre. Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og deler dem ikke uden din udtrykkelige tilladelse, medmindre det er nødvendigt for at fuldføre din ordre.

Generelle oplysninger
Maker Factory (Henrik Beck)
CVR: 38935836
Dybdalsvej 20, 6800 Varde, Danmark
info@makerfactory.dk | +45 42 71 12 79

Betaling
Vi accepterer betalinger med Dankort, MasterCard, Visa, og MobilePay. Alle transaktioner er sikrede og krypterede. Beløbet for din ordre reserveres ved bestilling og hæves kun, når varen afsendes. Vi opkræver ikke kortgebyrer.

Fragt og Levering
– Hjemmelevering og erhvervslevering via GLS.
– Fragtpriser: Pakkeshop 60 DKK (gratis over 700 DKK), Hjemmelevering 80 DKK, Erhvervslevering 100 DKK.
– Forventet leveringstid er 5-10 hverdage. Vi bestræber os på at sende alle produkter samlet for at minimere ventetid og miljøpåvirkning.

Ansvar og Immaterielle Rettigheder
Kunden garanterer, at de har ret til at anvende de 3D-filer, de indsender til print, og at printet ikke krænker tredjeparts rettigheder.

Ingen Fortrydelsesret
Da vi tilbyder produkter, der er skræddersyet og har et personligt præg, gælder der ingen fortrydelsesret. Dette er i overensstemmelse med købeloven.

Reklamationsret
Du har 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et prisafslag, afhængigt af den specifikke situation. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter fejlens opdagelse, senest to måneder efter.

Klageadgang
Er du ikke tilfreds, bedes du kontakte os på info@makerfactory.dk. Kan vi ikke finde en løsning, kan du klage til Nævnenes Hus eller anvende EU-Kommissionens online klageportal.

Persondatapolitik
Dine oplysninger er sikre hos os og opbevares i fem år af hensyn til regnskabsloven, hvorefter de slettes. Vi arbejder kun med databehandlere, der sikrer dine data forsvarligt.

Ændringer af Handelsbetingelser
Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre handelsbetingelserne. Ved væsentlige ændringer vil du blive informeret via e-mail.

Adresse

Maker Factory
Dybdalsvej 20
6800 Varde

 

Email Adresse

info@makerfactory.dk

Telefon Nummer

+45 42 71 12 79

Lad os arbejde sammen

Uanset om du har brug for prototyper, produktionsdelen eller individuelle kreationer, kan du stole på Maker Factory for klarhed omkring omkostningerne ved dine 3D print projekter. Kontakt os i dag for at begynde på din 3D print rejse.