Maker Factory Logo_Red_369x98
Maker Factory Logo_Red_369x98

Privatlivspolitik

"
"

 

Privatlivspolitik for Maker Factory

1. Indledning
Hos Maker Factory værdsætter vi dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores website og tjenester.

2. Dataansvarlig
Maker Factory, beliggende på Dybdalsvej 20, 6800 Varde, Danmark, er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

3. Indsamling af personoplysninger
Vi indsamler oplysninger om dig, når du:
– Foretager et køb på vores website
– Tilmelder dig vores nyhedsbrev
– Kontakter os via e-mail eller vores kontaktformular

De oplysninger, vi typisk indsamler, inkluderer dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Vi indsamler også automatisk oplysninger om din brug af vores website, såsom din IP-adresse og browsingadfærd.

4. Brug af dine oplysninger
De oplysninger, vi indsamler, bruges til:
– At behandle dine ordrer og leverancer
– At kommunikere med dig om din ordre eller forespørgsler
– At forbedre vores website og tjenester
– At sende markedsføringsmateriale, hvis du har givet tilladelse hertil

5. Deling af oplysninger
Vi deler kun dine personoplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt for at fuldføre en transaktion, levere en tjeneste, som du har anmodet om, eller når det er lovpligtigt. Vores tredjeparter inkluderer betalingsbehandlere og leveringstjenester. Alle tredjeparter er forpligtet til at beskytte dine data og bruge dem udelukkende til de formål, de er udleveret for.

6. Opbevaring og sikkerhed
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for de formål, de er indsamlet for, eller så længe det er påkrævet ifølge lovgivningen. Vi anvender passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, tab eller ændring.

7. Dine rettigheder
Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at begrænse behandlingen af dine data og til at gøre indsigelse mod behandlingen. Hvis behandlingen af dine data er baseret på dit samtykke, har du ret til at trække dette samtykke tilbage.

8. Ændringer til privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik. Den senest opdaterede version vil altid være tilgængelig på vores website.

9. Kontaktinformation
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne politik eller behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@makerfactory.dk eller via post på ovenstående adresse.

Adresse

Maker Factory
Dybdalsvej 20
6800 Varde

 

Email Adresse

info@makerfactory.dk

Telefon Nummer

+45 42 71 12 79

Lad os arbejde sammen

Uanset om du har brug for prototyper, produktionsdelen eller individuelle kreationer, kan du stole på Maker Factory for klarhed omkring omkostningerne ved dine 3D print projekter. Kontakt os i dag for at begynde på din 3D print rejse.